Novinky / Hry

Sony vyvíjí exkluzivní PS5, které nebude možné hrát na PS4

Autor: Stephany Nunneley,
Pátek 29. května 2020 18:07 GMT

Sony plánuje vydat exkluzivní PlayStation 5, které by nebylo možné hrát na PS4.

To je podle Jim Jim Ryan společnosti Sony mluvit s GI.biz, který řekl webu, že společnost plánuje vývoj her, které budou exkluzivní pro PS5.

"Vždy jsme říkali, že věříme v generace," řekl Ryan. "Věříme, že když se dostanete do potíží s vytvářením konzoly nové generace, měla by obsahovat funkce a výhody, které předchozí generace neměla." A to by podle nás lidé měli dělat hry, které dokážou z těchto funkcí vytěžit maximum.

„Věříme v generace, a ať už je to ovladač DualSense, ať už je to 3D zvuk, ať už je to několik způsobů, jak lze SSD použít... myslíme si, že je čas dát komunitě PlayStation zase něco, něco jiného, ​​tohle může opravdu jen užijte si na PS5. »

Microsoft bude řešit věci jinak, protože společnost neplánuje vydávat hry exkluzivní pro Xbox Series X minimálně rok nebo dokonce dva po spuštění konzoly. To znamená, že hry Microsoft Studios budou k dispozici pro obě konzole, alespoň během doby spuštění. To říká Matt Booty, který řekl, že očekává, že tituly bude možné hrát na Xbox One a Xbox Series X.

Příští týden, 4. června, Sony odhalí hry pro PS5 a přímý přenos začne dnes ve 13:00 PT, 16:00 ET, 21:00 BST. Mělo by to trvat něco málo přes hodinu.

Někdy přidáváme odkazy na online maloobchodní prodejny. Pokud na něj kliknete a provedete nákup, můžeme obdržet malou provizi. Více informací naleznete zde.

S pozdravem na YouTube

„);
jQuery(yt_video_wrapper).remove();
};
});
}
}
});
}