Playstation

Kdy budou The Game Awards 2022?

kdy-jsou-the-game-awards-2022-2

Kolik hodin je The Game Awards 2022? Zase je skoro to roční období, když Geoff Keighley nastupuje na pódium, aby zahájil rok poslední show. Obsahuje řadu ocenění pro nejlepší talenty roku a různé upoutávky a oznámení pro rok 2023 a dále, Herní odměny vždy způsobí senzaci těsně před prázdninami. Bude celosvětově vydán ve velmi blízké budoucnosti, ale jaké jsou všechny podrobnosti? Jaká jsou data a časy? Jaké hry budou uvedeny? V této příručce se vám pokusíme sdělit vše, co potřebujete vědět.

Kdy budou The Game Awards 2022?

Jaké datum a čas začíná udílení cen The Game Awards? The Game Awards 2022 se koná dne čtvrtek 8. prosince, a bude vysílán živě z Microsoft Theatre v Los Angeles. Níže je uveden čas zahájení pro každé časové pásmo:

  • Severní Amerika: 16:30 PST / 17:30 MST / 18:30 CST / 19:30 EST
  • Spojené království / Irsko: 00 GMT
  • Evropa: 1:30 SEČ / 2:30 EET
  • Asie / Oceánie: 9:30 JST / 8:30 AMST / 11:30 AEDT

Poznámka: Pro ty ve Velké Británii, Evropě, Asii a Austrálii bude show technicky vypuštěna v pátek 9. prosince. Pokud plánujete sledovat živě, je lepší si dát kávu.

Kde můžete sledovat The Game Awards 2022?

Game Awards budou živě přenášeny téměř na všech hlavních sociálních platformách. Nejjednodušší způsob sledování však bude přes YouTube nebo Twitch přes příslušné odkazy. Přímo zde na náměstí Push Square budeme také pořádat živý blog akce. Sledujte s námi a komunitou! Pokud nemůžete pořad sledovat živě, nemějte obavy – všechny relevantní novinky budeme mít na domovské stránce co nejdříve.

Jak dlouho potrvá Game Awards 2022?

Pro letošní Game Awards nebylo potvrzeno běhové prostředí, ale měli byste očekávat, že bude poměrně dlouhý. Loňská show trvala asi tři a půl hodiny včetně předshow, takže můžeme předpokládat, že letos to bude zhruba stejné. Ujistěte se, že máte tři hodiny občerstvení!

Jaké hry byly nominovány na Game Awards 2022?

The Game Awards 2022 je, jak název napovídá, přehlídkou cen, která oceňuje největší a nejlepší hry roku a další v mnoha kategoriích. Během show uvidíme na pódiu vyhlašování mnoha vítězů, které bude přerušováno hudebními vystoupeními a upoutávkami na nadcházející tituly. Které hry byly na tato ocenění nominovány?

U hry roku existují hry, které byste očekávali: Elden Ring, God of War Ragnarok a Horizon Forbidden West spolu soupeří o nejlepší gong spolu se Strayem, Xenoblade Chronicles 3 a A Plague Tale: Requiem. Tito tři nejlepší jsou však nominováni ve většině kategorií, takže očekáváme, že každý z nich získá alespoň pár výher. Dalšími vysoce nominovanými hrami jsou Sifu, Gran Turismo 7 a Immortality. Kliknutím sem zobrazíte další podrobnosti.

Pokud chcete hlasovat v každé kategorii, můžete tak učinit prostřednictvím oficiální stránky Game Awards.

Jaké hry budou představeny nebo oznámeny na udílení cen 2022?

V tuto chvíli nevíme nic oficiálního o tom, co by mohlo být oznámeno na The Game Awards 2022. Jako vždy však kolují zvěsti a vzdělané odhady, které můžeme učinit, když se blíží velký den.

Slyšeli jsme šeptandu o nové hře Crash Bandicoot, která se předvádí v Geoffově obývacím pokoji, potenciálně o hře pro více hráčů s názvem Wumpa League. Zdá se, že jde o zámek, vzhledem k tomu, že počáteční vtip pocházel z oficiálního PR balíčku.

Jinde, Spolehlivý novinář Jeff Grubb navrhl, že Star Wars Jedi: Survivor, pokračování Fallen Order, by mohlo dostat datum vydání Game Awards. Podobně se také říká, že Final Fantasy XVI dostane během show pevné datum.

To je zatím vše, ale tuto stránku aktualizujeme, jakmile vyjdou novinky o The Game Awards 2022.


Těšíte se na sledování The Game Awards 2022? Které hry podle vás přinesou trofej? Jak budou tenisky Geoffa Keighleyho vypadat tentokrát? Diskutujte v sekci komentářů níže.

Ohodnoťte tento článek

Související články