Tipy a testy, Novinky / Hry

Final Fantasy XIV Live Letters Harmonogram, kde sledovat Dawntrail a patch streamy

Všechno se děje Final Fantasy XIV obvykle debutuje v FFXIV Živý dopis od producenta, poskytující první pohled na nadcházející sezónní události, spolupráci nebo dokonce detaily rozšíření. Vysílání Live Letter vždy předchází spuštění nového patche, který odhaluje data a upoutávky, a ty obvykle nějakou dobu trvají.

Pokud budete dávat pozor Final Fantasy XIV Lodestone feeds, můžete být upozorněni na nové naplánované zdroje. Níže však máme podrobnosti o tom, kdy FFXIV bude hostit svůj další Live Letter, zdroje pro nejnovější a co můžete očekávat.

FFXIV Živý dopis kalendář, časová pásma a odpočítávání

Následující FFXIV Dopis producenta je vysílán živě Čtvrtek 16. května 2024 ve 4:XNUMX PDT.

  • FFXIV Časová pásma živého dopisu: 4:00 PDT až EST, BST a další
    • 6:00 CST
    • 7:00 EST
    • 12:00 BST
    • 20:00 JST

Odpočítávání do dalšího FFXIV Živý dopis

dnyhodinyMinutySekundy:::

úřední Final Fantasy XIV YouTube, kde se vysílá Producentův dopis

Pro ty, kteří následují, je zde Live Letter LXXXI (81). Podle Square-Enix se Live Letter LXXXI zaměří na informace o úkolech pro nadcházející vydání 7.0, Dawn Trail. Na základě starších marketingových cyklů lze předpokládat, že právě zde bude debutovat většina nových podrobností o úkolu pro Viper a Pictomancer.

Kromě toho Yoshida a jeho tým obvykle poskytují obecný přehled o filozofii designu a změnách nových a stávajících úkolů pro rozšíření. Můžete očekávat, že uvidíte nové Job animace, glamour a dokonce i velké redesigny. Nečekejte však striktní popis síly nebo dovedností – ty budou konkrétní až den před akcí. Dawn Trail je na nás.

Přicházejí oznámení. (Screenshot přes Final Fantasy XIV YouTube)

Nadcházející FFXIV Živý dopisní kanál

předchozí FFXIV Živé dopisy

Kam se dívat příště FFXIV Živý dopis

FFXIV Letter LXXXI živě lze sledovat na následujících kanálech:

FFXIV Živý dopisový jazyk a překladové zdroje

Přestože jsou feedy vytvořeny v japonštině, kupř. FFXIV Dopis od producenta LIVE stream LXXXI, Square Enix oznámil, že bude obsahovat živého tlumočníka z japonštiny do angličtiny.

To je běžné u živých přenosů dopisů, ale není to zaručeno. Pokud ne, nebo jednoduše pokud jste stream zmeškali, Square Enix zveřejňuje shrnutí Live Letter na oficiálních fórech. Tyto shrnují všechny informace v angličtině.

Nechybí ani iniciativy od talentovaných fanoušků, jako je kupř FFXIV subreddit udržuje kanál Discord živých vystoupení v neoficiální funkci. Po vysílání tyto body shrnují nebo objasňují překladatelé fanoušků, kteří nadšeným hráčům poskytují obecně rychlejší zdroj než čekání na oficiální vydání Lodestone.


Fun Academy podporuje naše publikum. Když nakupujete prostřednictvím odkazů na našich stránkách, můžeme získat malou provizi pro partnery. Další informace