Novinky / Hry

Čas vydání Destiny 2 Trials of Osiris - tady je čas očekávat návratový režim

Po staletích vágních rad a upoutávek se Trials konečně vrací do Destiny 2 - opravdu. Blížíme se k prvnímu víkendu pro nové Osiris Trials a Bungie vydala nový trailer k humbuku této události. Nyní, když jsme opravdu na cestě k plánu Season of Worthy, je čas začít odpočítávat do vydání Trials of Osiris.

Očekáváme, že zkušební verze budou spuštěny s funkcí Destiny 2 Daily Reset 13. března v 10:00 am PDT / 13:00 pm EDT / 17:00 GMT. (Také vám to připomíná, že denní reset je nyní díky letnímu času pro většinu Spojených států o hodinu později.) Testování bylo vždy v minulosti s pátečním resetem. A není důvod podezírat změnu zde - samozřejmě pokud neexistují technické potíže se zpožděním nasazení.

Bungieho první podrobnosti o Trials of Osiris odhalily, že se na akci vrací několik klasických PvP map a kousků vybavení. Studio navíc potvrdilo, že obrací svůj původní kurz k artefaktům, pokud jde o testování, a vypnou napájení artefaktů pro testování, dokud nenajdou lepší způsob, jak se vypořádat s cap. Power.

Níže se podívejte na nový trailer Trials.

sddefault-21

Aktualizace Destiny 2 se v dohledné době nezastaví. Pomocí tohoto odkazu se tedy dozvíte, co můžete v nejbližší budoucnosti očekávat.

Ohodnoťte tento článek

Související články

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.