Novinky / Hry

Sezónní událost New Borderlands 3 přichází se zvýšením limitu úrovně

Autor: Stephany Nunneley,
Úterý 11. února 2020 16:41 GMT

Společnost Gearbox odhalila novou sezónní událost a aktualizaci plánu, která zahrnuje zvýšení limitu úrovně a značný počet vylepšení kvality života.

Událost nové sezóny Borderlands 3 je Den zlomených srdcí. Nepřátelé v průběhu hry budou mít kolem sebe zvláštní srdce.

Tato srdce mají různé tvary, a pokud je vystřelíte, uvidíte řadu efektů, od zvýšení poškození, které vaše družina způsobí, až po dočasnou přeměnu nepřítele na spojence. Alternativně může plechovka explodovat na "hromadu kořisti".

Čím více srdcí zlomíte, tím více odměn odemknete. K sejmutí je připraveno pět odměn, včetně speciálních skinů a legendárních zbraní, které budou pro tuto událost jedinečné.

Broken Hearts Day vyjde na Xbox One, PlayStation 4, Stadia a PC, jakmile bude koncem tohoto měsíce vydán únorový patch a bude trvat celý týden.

Navíc se s událostí začne navyšovat limit úrovně, a to z úrovně 50 na 53. To vám také poskytne další tři body dovedností. Další informace o zvýšení stropu budou poskytnuty později.

Gearbox v dnešním dopise od komunity vysvětluje, že také pracuje na režimu True Vault Hunter, přeskočitelných cutscénách, přepínání hodnosti Guardian, přepínání událostí, vylepšení boje o váš život, Mayhem 2.0 a rozšíření ECHOcast Twitch.

Konečně, ti, kteří netrpělivě očekávají druhé rozšíření placené kampaně, mohou vidět panel převodovky na PAX East ve čtvrtek 27. února v 11:30 PT, 14:30 ET, 19:30 UK.

Někdy přidáváme odkazy na online maloobchodní prodejny. Pokud na něj kliknete a provedete nákup, můžeme obdržet malou provizi. Více informací naleznete zde.


Ohodnoťte tento článek

Související články

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.