Novinky / Hry

Odhalení plánu vysílání a ukázky Bandai Namco TGS 2023

Syndualita na Bandai Namco TGS 2023

Bandai Namco přidal další podrobnosti o svém vystoupení na TGS 2023 aktualizací své webové stránky. Společnost odhalí další nové informace o připravovaných titulech, jako je Tekken 8, země písku, My Hero Ultra Rumbleet Syndualita na Tokyo Game Show 2023.

Společnost bude také hostit 30hodinový nepřetržitý přímý přenos od 23. září 2023 ve 3:00 SEČ/10:00 JST/18:00 PT/21:00 ET. Bude zahrnovat pokus o speedrun Tales of the Ascension v Japonsku potrvá do půlnoci.

Harmonogram vysílání TGS 2023 společnosti Bandai Namco je k dispozici níže. Všechny uvedené časy jsou v japonském standardním čase (UTC+9) ve 24hodinovém formátu.

Jeudi 21 septembre 2023

Pátek září 22 2023

Sobota 23. září 2023

  • 11:00 – TBD (neoznámeno 29. srpna 2023)
  • 12:15 - Modrý protokol
  • 13:05 - Projekt [e-mail chráněný] vůle žítHraje Manaka Tomori Aktivní život: Výzva v přírodě
  • 14:00 - Umění meče online série; počítaje v to poslední vzpomínka
  • 14:50 - Projekt [e-mail chráněný] vůle žítje to Letora, kdo hraje Malé noční můry 2
  • 15:45 - Tekken 8 speciální test
  • 21:15 - Tales of the Ascension Výstava ke 2. výročí
  • 22:30 ~ 09:00 následujícího dne – rychlost útoku v reálném čase běží od Tales of the Ascension, Klonoa 2: The Veil of Lunateaet Milujeme Katamari revival

Neděle 24 Září 2023

  • 11:00 - The [email protected] Brilliant Colours: Song for Prism
  • 12:30 - Syndualita: Echo of Ada hra a Unionismus: Černý animovaný
  • 13:20 - Projekt [e-mail chráněný] vůle žítLícenka Cosmo Kamizuru Milujeme Katamari revival
  • 14:00 - My Hero Ultra Rumble 2. proud
  • 14:55 – vše Projekt [e-mail chráněný] vůle žít skupinová hra Taiko no Tatsujin: Festival rytmu
  • 15:45 - země písku

Bandai Namco také potvrdilo, že jeho stánek TGS 2023 bude obsahovat hratelná dema Tekken 8, země písku, SynDuality: Echo of Adaet SD Gundam G Eternal Generation. Vstup na demonstraci však bude omezen pouze pro návštěvníky ve dnech veřejnosti (sobota a neděle) s losy. Segment FAQ obsahoval poznámku uvádějící, že registrace na tyto vstupenky jsou otevřené pouze pro obyvatele Japonska. Jedinou možností, jak si zahraniční návštěvníci zahrát tato dema, bude přístup do místnosti v pracovní dny (čtvrtek a pátek).

Tokyo Game Show 2023 se bude konat na Makuhari Messe v Japonsku od 21. do 24. září 2023.