Novinky / Hry

Genshin Impact 4.7 Živý přenos COUNTDOWN, čas a datum začátku

V čele s příchodem nových 5hvězdičkových postav Fontaine, Clorinde a Sigewinne, zde je odpočítávání před vysoce očekávaným živým přenosem verze 4.7! Tento stream slibuje, že odhalí více podrobností o těchto vysoce očekávaných přírůstcích do seznamu a podle úniků představí zbrusu nový endgame režim, mimo jiné vzrušující oznámení!

Ačkoli se závěsy za Fontainovým příběhem zavřely, HoYovere nevykazuje žádné známky zpomalení jeho obsahu, přičemž očekávání na nadcházející aktualizaci verze 4.7 dosahují vrcholu.

4.7 Živé odpočítávání

Zde je odpočítávání do živého vysílání speciálního programu Genshin Impact 4.7, které odhaluje další podrobnosti o nadcházející aktualizaci:

Genshin Impact 4.7 Živé odpočítávání

8 dní 23 hodin 54 minut 0 sekund

Přestože společnost HoYovere ještě nepotvrdila přesné datum a čas, na základě minulých modelů se očekává, že živý přenos Genshin Impact 4.7 bude vysílán v pátek, 24. května 2024, à 13:00 (BST) / 8:00 (EDT). Živý přenos můžete sledovat na oficiálních kanálech Genshin Impact Twitch, YouTube nebo TikTok.

zvětšit obrázek

Kredit: HoYovere

Čas zahájení Livestreamu 4.7 pro ostatní časová pásma je následující:

Časové pásmo

4.7 Čas zahájení živého přenosu

Pacifický letní čas (PDT)

5:00 ráno.

centrální čas (CT)

07h00

Východní letní čas (EDT)

8h00

Britský letní čas (BST)

13h00

Středoevropský letní čas (SELČ)

14h00

indický standardní čas (IST)

17h30

Hongkongský čas (HKT)| Singapurský čas (SGT)

20:00

Japonský standardní čas (JST) | Korejský standardní čas (KST)

21h00

Australský východní standardní čas (AEST)

22h00

Co očekávat v živém přenosu 4.7

Livestream 4.7 přinese nejen kýžené kódy živého přenosu, které hráčům udělí 300 Primogemů, ale také vzrušujícím způsobem předvede hru nových nadcházejících 5hvězdičkových postav, Clorinde a Sigewinna!

Zde je souhrn všech oznámení, která budou učiněna během Livestreamu 4.7, sdíleno uživatelem Genshin_Intel:

  • Ukázka hry:
    • Clorinde (5hvězdičkový Electro Sword)
    • Sigewinne (Hydro Bow 5 hvězdiček)
    • Sethos (4hvězdičkový Electro Bow)
  • Hledání:
    • Dainsleif se vrací v questu Prelude
  • Očekávané události ve verzi 4.7:
    • Střelba z vodního děla
    • Událost obrany proti věži Mobové vs
    • Minihra Super Mario
    • Akce Kill with Mechanics
  • TCG karty:
    • Nové karty pro Wriothesley, Xinyan, Kaveh, Furina, Yunjin
  • Nový herní režim:
    • Divadlo Imaginarium (nový opakující se režim konce hry)

Chcete-li se podrobněji podívat na veškerý přicházející nový obsah, podívejte se na našeho úplného průvodce Genshin Impact verze 4.7 zde, kde je podrobně uvedeno datum vydání, bannery, nové funkce a další.

Snímek obrazovky Clorindy z úkolu Genshin Impact Archon Fountain.

zvětšit obrázek

Kredit: HoYovere

Chcete se dozvědět více o nadcházejících 5hvězdičkových postavách? Máme to, co potřebujete! Zde jsou kompletní sady a průvodce zemědělskou technikou pro velmi očekávané Clorinde a Sigewinne:

Chcete-li se dozvědět více o Genshin Impact, zjistěte vše, co potřebujete vědět o 18 nových postavách vycházejících během Fontainova cyklu. Navíc unikly bannery pro verzi 4.8 a novější! Získejte náskok a začněte plánovat své úspory Primogem pro své budoucí členy party s naším kalendářem Genshin Banner zde.

Clorinde's Ascension and Talent Materials | Vzestup a talentový materiál Sigewinne | Všechny speciality a jídlo | Vše, co potřebujete o Chronicled Wish Banner | Kdo je Emilie? | Jak získat Everamber | Aktualizace na rok 2024 a plán bannerů | Lokace Lakelight Lily