Novinky / Hry

Epic odhaluje příští týden bezplatnou hru

Přišel další čtvrtek, což znamená, že je čas na další bezplatné počítačové hry v obchodě Epic Games. Výběr z tohoto týdne je živý - včetně Amnesia: The Dark Descent a Crashlands - a nyní Epic odhalil další krok: přehlížené indie puzzle o sklizni lidských duší s názvem Death Coming.

Death Coming vás dostane do izometrického pohledu nad roztomilé malé uličky plné nešťastných NPC. Můžete klikat na kousky prostředí, řekněme srazit květináče z okenních parapetů nebo změnit semafory - ať už jsou tyto rozkošné lidi ponechány v kalužích krve, ať si vezmete jejich duši, cokoli. Přemýšlejte o tom jako o Hitmanovi, ale pokud by agent 47 měl Boží moc.

Death Coming si budete moci vyzvednout na propagační stránce od 7. května v 8:00 PDT / 11:00 EDT / 16:00 BST a bude k dispozici do 14. května. Zatím je to jediná potvrzená bezplatná hra pro příští týden-Epic obvykle přidává něco pro rodinu, pokud je v dárku titul s hodnocením M, a přestože tento nemá hodnocení., Tyto kapky krev není nezbytně pro děti.

Násilí však vytváří zábavný trailer.

sddefault-40

Podívejte se na některé bezplatné hry Steam, pokud hledáte zdarma na jiné platformě PC.

Ohodnoťte tento článek

Související články

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.