Novinky / Hry

Call of Duty: Warzone potvrzeno jako free-to-play, samostatný battle royale

Po týdnech nepříliš jemného škádlení Activision oficiálně oznámil Call of Duty: Warzone. Nejnovějším vstupem do sféry Battle Royale her je jak bezplatná aktualizace Call of Duty: Modern Warfare, tak plnohodnotná samostatná bezplatná verze. Obě verze Warzone mají být spuštěny 10. března.

Call of Duty: Warzone má čas vydání 12:00 PDT / 15:00 EDT / 19:00 GMT, pokud chcete samostatnou verzi, která bude mít velké stahování 80-100 GB. Modern Warfare také obdrží režim Warzone jako bezplatná aktualizace v 8:00 PDT / 11:00 EDT / 15:00 GMT - toto stažení bude v 15-22 GB.

Hlavní battle royale Warzone bude hrát 150 hráčů, a když zemřete, vstoupíte do „Gulagu“ – arény, kde můžete získat druhou šanci tím, že porazíte jiného padlého hráče jeden na jednoho. V režimu rabování týmy na mapě soutěží o peníze rabováním, zabíjením ostatních hráčů a plněním konkrétních cílů na smlouvu.

Mapa – složená z nových oblastí a výběru známých lokací Call of Duty – obsahuje řadu vozidel, včetně čtyřkolek, taktických roverů, SUV, nákladních vozů a vrtulníků.

Warzone také nabízí sjednocený postup s Modern Warfare, včetně všech odemknutí bojových průchodů této hry, předmětů přizpůsobení a zbraní – spolu s podobnou podporou cross-play.

sddefault-10

Podívejte se na oficiální stránky pro více podrobností nebo se podívejte na trailer výše.

5/5 - (1 hlas)

Související články

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.