Novinky / Hry

Animal Crossing: New Horizons Nintendo Direct přichází zítra

Sherif Saed,
Středa 19. února 2020 08:41 GMT

Nintendo je téměř připraveno mluvit více o své první velké hře v letošním roce.

Nintendo organizuje zítra 20. února novou přímou prezentaci určenou výhradně pro Křižování zvířat: Nové obzory. 25minutový stream poskytne „hloubkový“ pohled na hru.

Začíná to na 6:00 PT, 9:00 ET, 14:00 UK na kanálech YouTube, Facebook a Twitter společnosti Nintendo. Jakmile budou k dispozici, přineseme vám integrace přímých přenosů.

Přestože byl New Horizons oznámen v roce 2018, zůstává tak trochu záhadou. Pomalu se o hře dozvídáme více, například skutečnost, že hráči budou moci vytvořit pouze jeden ostrov na konzoli Switch.

Společnost Nintendo Japan také nedávno odhalila, že v rámci Nintendo Switch Online možná budeme moci ukládat naše soubory pro ukládání do cloudu, i když to ještě nebylo řádně potvrzeno.

Přečtěte si o všech podrobnostech hry Animal Crossing: New Horizons, které zatím máme, včetně bonusů za předobjednávku, podrobností o hře, tvorbě a dalších v našem příběhu.

Někdy přidáváme odkazy na online maloobchodní prodejny. Pokud na něj kliknete a provedete nákup, můžeme obdržet malou provizi. Více informací naleznete zde.


Ohodnoťte tento článek

Související články

Zanechat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.